Näringsministern talar vid Mötesplats Lycksele

Ibrahim Baylan (S), näringsminister, talar vid Mötesplats Lycksele den 20 maj.

Ibrahim Baylan (S), näringsminister, talar vid Mötesplats Lycksele den 20 maj.

Näringsministern medverkar vid årets Mötesplats Lycksele som i år är digitalt och har temat ”Det hållbara samhället”. Näringsministern kommer att beröra frågor om den nästan explosiva näringslivsutveckling som sker i norra Sverige just nu och med fokus på långsiktig hållbarhet. Region Västerbotten ser det som viktigt att bjuda in regeringen och representanter från riksdagen till Mötesplats Lycksele då den är en av de viktigaste mötesplatser i norra Sverige rörande samverkan och utvecklingsfrågor.

Moderator Elham Pourazar kommer avrunda programpunkten med att ställa frågor till näringsministern. Arrangörerna hoppas att ministerns medverkan kommer ge ytterligare kunskap om vad som ligger framför norra Sverige och regeringens syn på den starka utvecklingen som sker i länet. Region Västerbotten hälsar näringsminister Ibrahim Baylan välkommen till sitt gamla hemlän Västerbotten.

Om Mötesplats Lycksele 2021
Tema: Det hållbara samhället
Datum: 20 maj
Tid: 08.30.12.00
Form: Digitalt
Kostnad: 495kr
Anmälan görs här

Läs mer om Mötesplats Lycksele och programmet här.

Share This