Corona express- världen efter pandemin

Framtidsspana med Kjell A. Nordström och Per Schlingmann vid Mötesplats Lycksele den 20 maj när de föreläser om tiden efter pandemin.

Vid Mötesplats Lycksele den 20 maj föreläser Kjell A. Nordström och Per Schlingmann om tiden efter pandemin.

Kan pandemin ses som en tidsmaskin?Ja, i alla fall om du fråga Kjell A. Nordström och Per Schlingmann. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss däremot bakåt. Men vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår? Under föreläsningen får du svar på dessa och många andra frågor, när Kjell A. Nordström och Per Schlingmann och ger oss inblickar och spaningar kring framtiden.

Share This