Se filmen från Mötesplats Lycksele 2014

27 juni, 2014

Visionen med Mötesplats Lycksele var ursprungligen att skapa ett Almedalen i Västerbotten – en attraktiv mötesplats där vi samtidigt skulle kraftsamla i länet, åstadkomma faktiska resultat, tillverka saker, produkter, tjänster och påskynda utvecklingen.

Det övergripande temat för 2014, kulturdriven tillväxt, har ytterligare förstärkt grundinställningen som baseras på öppna, kreativa och medskapande samarbeten. Andra upplagan av Mötesplats Lycksele visar att satsningen och arbetssättet är på god väg att infria förväntningarna. Här kan du se den sammanfattande filmen.

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen