Vad blir det för musik?

26 maj, 2015

På kvällen den 3 juni bjuder vi in till ett härligt gardenparty med middag, mingel, prisutdelningar, underhållning och musik- allt vid Ansia camping intill den vackra Umeåälven.

Vår kvällsvärdinna är komikern Zinat Pirzadeh och för musiken står bland annat Lyckseles musikskola, umeåbandet Bell och Hilda och de skönsjungande systrarna Hilda och Kajsa.

 

Hilda och Kajsa Karlsson är uppväxta i Skellefteå men är nu hemmahörande i Umeå. Kajsa har körat bakom andra artister samt medverkat i många olika musikkonstellationer. Hilda släpper till hösten sin debut-EP under namnet Hilda Heller. Tillsammans med den erfarne pianisten Mattias Kågström kommer de bjuda på alltifrån gamla klassiker till egenskrivet material.

 

Kvällen kommer även att bjuda på en och en annan överraskning. Du får bara veta vad om du deltar. Är du inte redan anmäld kan du göra det här.

 

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen