Per Schlingmann till Mötesplats Lycksele

13 mars, 2017

Per Schlingmann kommer till Region Västerbottens framtidsdagar – Mötesplats Lycksele. Per är en av Sveriges mest inflytelserika strateger inom kommunikation och kommer tala om hur företag och organisationer kan möta framtidens utmaningar i form av globalisering, urbanisering och digitalisering.

 

Per Schlingmann anses av många vara hjärnan bakom Moderaternas förnyelse och spelade en avgörande roll i valframgångarna 2006 och 2010. Med både stor erfarenhet och karisma kommer Per inspirera till att våga tänka nytt och presenterar en rad modeller för hur organisationer och företag kan lyckas omfamna framtiden och skapa en kultur som håller i längden.

 

– Det ska verkligen bli kul att komma till Västerbotten och mötesplats Lycksele, säger Per Schlingmann. Det är en region som har goda förutsättningar att klara resan in i framtiden och möta de utmaningar som samhällsutvecklingen står inför, inte minst genom att regionen har ett av världens bästa bredband. Mitt föredrag kommer att handla om hur ledarskap och kommunikation kan användas för att skapa förändring men även hur den processen kan bibehållas över tid. Jag hoppas kunna leverera några användbara lösningar och verktyg som Västerbotten kan dra nytta av i sitt arbete framåt.

 

Fakta om Per Schlingmann

  • Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv
  • Per är före detta statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna, och de flesta känner till honom som en av personerna som spelade en central roll i förnyelseprocessen av Moderaterna
  • Per driver i dag kommunikationsbyrån Per Schlingmann AB och är en flitigt anlitad föreläsare
  • Han sitter i styrelsen för SOS Barnbyar och har gett ut tre böcker, Stå aldrig still! (2013), Urban Express (2014) som är skriven tillsammans med Kjell A Nordström, samt Kommunikationskriget (2015)
  • Per är just nu aktuell med sin debutroman ”I maktens öga” som släpps i juni 2017
    källa: www.perschlingmann.se
FB-MPL-2023-1920x1080-1
9
mar
2023

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!
Sidhuvud MPL_2 2022
11
apr
2022

Samverkan om utveckling och framtid 

Nu är anmälan öppen! Årets Mötesplats har fokus på den gröna omställningen och en jämställd, hållbar region.
Rulla till toppen