Kairos Future 30 maj

27 april, 2018
Det internationella konsult- och analysföretaget Kairos Future deltar vid Mötesplats Lycksele för att analysera stora samhällstrender med inverkan på länets tillväxt.

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.105″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.105″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

– Det ska bli spännande att Kairos future med sin erfarenhet av framtidsfrågor och trender besöker och tillför nya perspektiv till våra framtidsdagar i Lycksele, säger Thomas Hartman, enhetschef vid Kommunikation och externa reltioner vid Region Västerbotten. Vi vill involvera Kairos Future i diskussionerna om Västerbottens tillväxtpotential och relation med omvärlden.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi ger företaget aktörer verktyg att se sin plats i större sammanhang.

Fredrik Torberger, senior konsult och framtidsstrateg vid Kairos future föreläser vid Mötesplats Lycksele den 30 maj kl 16.00 under temat ”Samspel i ett växande Västerbotten: hitta din roll”.

– Vare sig vi ska växa som individer, kommuner eller regioner behöver vi förstå vilka vi är, och hur vi samspelar med omvärlden, säger Fredrik Torberger. Det är tillsammans med andra vi kan lyckas nå våra mål.

Fakta om Kairos Future
Kairos Future grundades 1993. Huvudkontor finns i Stockholm, men företaget har även kontor i Göteborg, Malmö, Shanghai och Barcelona samt representanter och samarbetspartners över hela världen.

Kairos Future erbjuder konsulttjänster, digitools, forskning och hjälp vid publicering. Företaget har gjort studier åt aktörer som Swedavia, WWF, PEAB och European travel commission.

För mer information
Thomas Hartman, chef för kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten
070-666 49 95, thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Presskontakt
Olivia Collin, kommunikatör vid Region Västerbotten
073-514 50 66, olivia.collin@regionvasterbotten.se

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen