Internationellt perspektiv i utvecklingsverkstäderna

23 maj, 2018
Årets utvecklingsverkstäder förstärks av 17 marknadsföringsstudenter från Chapman University, Kalifornien. Ett gäng som definitivt kan bidra med nya perspektiv på hur smart tillväxt uppnås.

Under årets utvecklingsverkstäder medverkar 17 studenter från Chapman University i Orange County. Studenterna läser internationell marknadsföring, och kommer att vara en del av utvecklingsverkstadens grupper där de idéer som tagits fram under vårens idéverkstäder vidareutvecklas. Ett tillskott som kan tillföra nya utifrån-perspektiv och internationalisera de koncept som utvecklas under dagarna i verkstaden.

– Vi hoppas bidra med internationella perspektiv på hur smart tillväxt kan uppnås, säger Niklas Myhr, Ph.D. 

Studenterna är en del av projektet ”Business in Scandinavia”, ett projekt som arrangeras av Niklas Myhr och Clas Winborg . Projektet går ut på att göra resor i Sverige, Norge, Finland och Danmark för att utreda vad skandinaviska perspektiv går ut på när det kommer till ledarskap, hållbarhet och andra kulturer. Både inom privat och offentlig sektor.

Med på resan är även professor Niklas Myhr. Med rötterna i Piteå undervisar han idag i digital och internationell marknadsföring på Chapman University. Myhr är även känd som ”The Social Media Professor”

Anmäl dig till utvecklingsverkstäderna kostnadsfritt här https://motesplatslycksele.se/anmalan

FB-MPL-2023-1920x1080-1
9
mar
2023

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!
Sidhuvud MPL_2 2022
11
apr
2022

Samverkan om utveckling och framtid 

Nu är anmälan öppen! Årets Mötesplats har fokus på den gröna omställningen och en jämställd, hållbar region.
Rulla till toppen