Internationellt perspektiv i utvecklingsverkstäderna

23 maj, 2018
Årets utvecklingsverkstäder förstärks av 17 marknadsföringsstudenter från Chapman University, Kalifornien. Ett gäng som definitivt kan bidra med nya perspektiv på hur smart tillväxt uppnås.

Under årets utvecklingsverkstäder medverkar 17 studenter från Chapman University i Orange County. Studenterna läser internationell marknadsföring, och kommer att vara en del av utvecklingsverkstadens grupper där de idéer som tagits fram under vårens idéverkstäder vidareutvecklas. Ett tillskott som kan tillföra nya utifrån-perspektiv och internationalisera de koncept som utvecklas under dagarna i verkstaden.

– Vi hoppas bidra med internationella perspektiv på hur smart tillväxt kan uppnås, säger Niklas Myhr, Ph.D. 

Studenterna är en del av projektet ”Business in Scandinavia”, ett projekt som arrangeras av Niklas Myhr och Clas Winborg . Projektet går ut på att göra resor i Sverige, Norge, Finland och Danmark för att utreda vad skandinaviska perspektiv går ut på när det kommer till ledarskap, hållbarhet och andra kulturer. Både inom privat och offentlig sektor.

Med på resan är även professor Niklas Myhr. Med rötterna i Piteå undervisar han idag i digital och internationell marknadsföring på Chapman University. Myhr är även känd som ”The Social Media Professor”

Anmäl dig till utvecklingsverkstäderna kostnadsfritt här https://motesplatslycksele.se/anmalan

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbansstiftelsen Norrland

mpl_webb
19
mar
2024

Mötesplats Lycksele 2024 – anmälan har öppnat!

Patrik_Rickard
18
mar
2024

Välkommen till Mötesplats Lycksele 2024!

Rulla till toppen