Årets Digitala Inspiratör till Mötesplats Lycksele

25 maj, 2018
Årets Supertalang och Digitala Inspiratör, Siduri Poli, talar den 30 maj vid Mötesplats Lycksele.

Årets Supertalang och Digitala Inspiratör, Siduri Poli, talar den 30 maj vid Mötesplats Lycksele. En digital entreprenör med koll på hur innovation och nya tekniker knyts samman till demokrati och inkludering för ett Sverige som fortsätter framåt. En inspirerande programpunkt som lär oss att identifiera och skapa samhällsförändringar med nya filosofier.

Vi är jätteglada över att ha Siduri Poli med i programmet, och ser fram emot vad hon har att dela med sig av och vilka tankar hon har kring smart tillväxt för Västerbotten, säger Thomas Hartman, chef för kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten.

Siduri Poli talar under rubriken “Hur förändrar digitaliseringen samhället?” Hon är digital entreprenör och medgrundare till Sveriges viktigaste entreprenörshub Changers Hub. Hon har en bakgrund som teknikexpert och digital affärsutvecklare, både inom startupbranschen och hos några av Sveriges största medier.

Under året har Siduri mottagit flertalet utmärkelser och titlar och blivit utsedd till Årets Digitala Inspiratör av IDG och CIO Sweden, en av Årets Supertalanger inom kategorin ”Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO samt Årets Uppstickare av Shortcut.

 

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen