Årets Digitala Inspiratör till Mötesplats Lycksele

25 maj, 2018
Årets Supertalang och Digitala Inspiratör, Siduri Poli, talar den 30 maj vid Mötesplats Lycksele.

Årets Supertalang och Digitala Inspiratör, Siduri Poli, talar den 30 maj vid Mötesplats Lycksele. En digital entreprenör med koll på hur innovation och nya tekniker knyts samman till demokrati och inkludering för ett Sverige som fortsätter framåt. En inspirerande programpunkt som lär oss att identifiera och skapa samhällsförändringar med nya filosofier.

Vi är jätteglada över att ha Siduri Poli med i programmet, och ser fram emot vad hon har att dela med sig av och vilka tankar hon har kring smart tillväxt för Västerbotten, säger Thomas Hartman, chef för kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten.

Siduri Poli talar under rubriken “Hur förändrar digitaliseringen samhället?” Hon är digital entreprenör och medgrundare till Sveriges viktigaste entreprenörshub Changers Hub. Hon har en bakgrund som teknikexpert och digital affärsutvecklare, både inom startupbranschen och hos några av Sveriges största medier.

Under året har Siduri mottagit flertalet utmärkelser och titlar och blivit utsedd till Årets Digitala Inspiratör av IDG och CIO Sweden, en av Årets Supertalanger inom kategorin ”Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO samt Årets Uppstickare av Shortcut.

 

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen