Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

9 mars, 2023
Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023! Årets Mötesplats har fokus på Västerbottens nyckelroll som föregångare i omställningen till ett hållbart samhälle.

– Omställningen är redan igång i norra Sverige. Det är här vi banar vägen till en framgångsrik och hållbar framtid för hela Sverige, och ju fler som bidrar till den utvecklingen desto större chans har vi att nå målen. Hoppas vi ses på Mötesplats Lycksele, säger regionrådet Rickard Carstedt.


Om Mötesplats Lycksele 2023

Mötesplats Lycksele är hela Västerbottens kraftsamling för samverkan och samarbeten över organisationsgränser. Här får du information och inspiration, och kanske viktigast av allt: givande möten som bidrar till att vi tillsammans kan uppnå våra mål – och skapa nya.

Datum: 31 maj – 1 juni

Plats: Hotell Lappland
Inspirationsföreläsningar och panelsamtal sänds också digitalt.

Tema: Västerbotten, föregångare i omställning

Anmäl dig här:
Obs! Begränsat antal platser för fysiskt deltagande. Se till att boka din plats i tid.

Boende Du bokar och bekostar ditt boende själv. 

Hotell Lappland: 0950 – 370 00 | info@hotelllappland.se och använd bokningskoden MPL23 får du ett mycket fördelaktigt pris.

First Camp: ansia@firstcamp.se eller 0950-100 83
Park Hotell: 0950-661 80

Programmet för Mötesplats Lycksele finns här.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen