Paulina Modlitba inspirerar under Mötesplats Lycksele

3 maj, 2023

Snart är det dags för årets träffpunkt och kraftsamling för alla som jobbar med 
regional utveckling i Västerbotten. Den 31 maj – 1 juni möts vi för att dela information, inspirera varandra och fortsätta förändra och förbättra.

En av årets huvudtalare är Paulina Modlitba, konsult inom digital affärsutveckling, som arbetar med att driva på innovation, förändring och digitalisering i olika former och sammanhang och är en mycket uppskattad och inspirerande talare.  

Paulina Modlitba har en examen i medieteknik från KTH och en master i Media, Arts and Sciences från MIT, där hon forskade kring interaktion människa-maskin. Hon har varit verksam inom allt från affärsutveckling och framtidsbevakning till digital produktutveckling och marknadsföring på flera stora medieföretag, och har bland annat jobbat med kunder som SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket. 2015 blev hon invald i Digitaliseringskommissionens expertråd.

– Norra Sverige håller i stafettpinnen för hållbar innovation och nya samarbetsformer och är en oerhört viktig aktör och förebild i den gröna omställning som angår hela landet och världen. Därför är jag särskilt glad över att bli inbjuden till Mötesplats Lycksele för spännande dialoger och ömsesidig information, hälsar Paulina Modlitba.

Ta chansen att inspireras och inspirera, så att vi tillsammans kan fortsätta vara föregångare i omställning. Anmäl dig senast den 24 maj.

Anmälan

Foto: Jennifer Kivinen

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen