Zinath Pirzadeh föreläser på Mötesplats Lycksele

10 april, 2015

Den iransk-svenska komiker, skådespelaren och författaren Zinat Pirzadeh föreläser om integration, jobb och inkludering på Mötesplats Lycksele i juni.

 

 – Mitt hjärta bultar lite extra för norra Sverige, jag har själv hus i Glommersträsk, säger Zinat Pirzadeh. Jag ser fram mot att få dela med mig av mina tankar och erfarenheter vid Mötesplats Lycksele.

 

Zinat Pirzadeh kommer under Mötesplats Lyckseles första konferensdag, den 3 juni, föreläsa om integration och hur Västerbotten på ett bättre sätt kan ta till vara på människor från andra kulturer.

 

Zinat Pirzadeh kom till Sverige 1991. Hon har arbetat inom äldrevården, modellbranschen och som studie- och yrkesvägledare innan hon etablerade sig som stand-upare.

 

Mötesplats Lycksele är en regional konferens och kraftsamling arrangerad av Region Västerbotten tillsammans med flera samarbetspartners.

Konferensen vänder sig till företagare, politiker, tjänstemän, akademin, studenter, föreningar och organisationer. Temat för året är ”Det gränslösa mötet” och konferensen pågår mellan den 3-4 juni på Hotell Lappland i Lycksele.

 

 

FB-MPL-2023-1920x1080-1
9
mar
2023

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!
Sidhuvud MPL_2 2022
11
apr
2022

Samverkan om utveckling och framtid 

Nu är anmälan öppen! Årets Mötesplats har fokus på den gröna omställningen och en jämställd, hållbar region.
Rulla till toppen