Zinath Pirzadeh föreläser på Mötesplats Lycksele

10 april, 2015

Den iransk-svenska komiker, skådespelaren och författaren Zinat Pirzadeh föreläser om integration, jobb och inkludering på Mötesplats Lycksele i juni.

 

 – Mitt hjärta bultar lite extra för norra Sverige, jag har själv hus i Glommersträsk, säger Zinat Pirzadeh. Jag ser fram mot att få dela med mig av mina tankar och erfarenheter vid Mötesplats Lycksele.

 

Zinat Pirzadeh kommer under Mötesplats Lyckseles första konferensdag, den 3 juni, föreläsa om integration och hur Västerbotten på ett bättre sätt kan ta till vara på människor från andra kulturer.

 

Zinat Pirzadeh kom till Sverige 1991. Hon har arbetat inom äldrevården, modellbranschen och som studie- och yrkesvägledare innan hon etablerade sig som stand-upare.

 

Mötesplats Lycksele är en regional konferens och kraftsamling arrangerad av Region Västerbotten tillsammans med flera samarbetspartners.

Konferensen vänder sig till företagare, politiker, tjänstemän, akademin, studenter, föreningar och organisationer. Temat för året är ”Det gränslösa mötet” och konferensen pågår mellan den 3-4 juni på Hotell Lappland i Lycksele.

 

 

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen