Västerbottens mest kreativa mötesplats kommer igen

31 mars, 2016

Den 31 maj- 2 juni arrangerar vi för fjärde året i rad Mötesplats Lycksele med utvecklingsverkstäder, open space, framtidsdagar och kompetensforum. Temat för Mötesplats Lycksele är ”Den hållbara platsen”. Utvecklingsverkstäderna drar igång redan den 31 maj. Föreläsningarna och seminarierna pågår mellan den 1-2 juni och handlar om metoder och verktyg för innovationer, kompetensförsörjning och regional utveckling. Konferensprogrammet inleds onsdagen den 1 juni kl. 14.15 och avslutas den 2 juni kl.14.00. Program kommer i april. Passa på att boka ditt boende på Hotell Lappland eller Ansia redan nu så att du inte står utan på Västerbottens mest kreativa mötesplats. Ange koden ”Mötesplats Lycksele” vid bokning för ett reducerat pris.

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen