Västerbottens mest kreativa mötesplats kommer igen

31 mars, 2016

Den 31 maj- 2 juni arrangerar vi för fjärde året i rad Mötesplats Lycksele med utvecklingsverkstäder, open space, framtidsdagar och kompetensforum. Temat för Mötesplats Lycksele är ”Den hållbara platsen”. Utvecklingsverkstäderna drar igång redan den 31 maj. Föreläsningarna och seminarierna pågår mellan den 1-2 juni och handlar om metoder och verktyg för innovationer, kompetensförsörjning och regional utveckling. Konferensprogrammet inleds onsdagen den 1 juni kl. 14.15 och avslutas den 2 juni kl.14.00. Program kommer i april. Passa på att boka ditt boende på Hotell Lappland eller Ansia redan nu så att du inte står utan på Västerbottens mest kreativa mötesplats. Ange koden ”Mötesplats Lycksele” vid bokning för ett reducerat pris.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen