Bard till Mötesplats Lycksele

7 april, 2016

Internetgurun Alexander Bard kommer till Mötesplats Lycksele som arrangeras av Region Västerbotten i juni. Vid den populära konferensen talar Bard under rubriken ”Globalisation, nodalisation and innovation in a digitalised world”.

 

– Mötesplats Lycksele spänner bågen hårt inom nyskapande, framtidstro och kreativitet, något som passar mig utmärkt, säger Alexander Bard. Min ambition är att få människor att tänka till och ifrågasätta. Det ska bli roligt att få bidra med mina tankar till den här kraftsamlingen i norra Sverige. Till dig som av någon anledning inte kan vara med: Läs böckerna.

 

Den kände mångkonstnären Alexander Bard är eftertraktad för sina idéer och har i decennier haft en ovanlig förmåga att förutspå framtidstrender. Bland annat har han utmärkt sig genom att förutspå Myspaces död, hur FBI skulle hamna i konflikt med stora techbolag och redan för 20 år sedan veta hur vi skulle använda internet i framtiden. Han har även gjort sig känd som hjärnan bakom kända musikgrupper som Army of lovers och BWO.

 

Den 1 juni kommer Bard till Mötesplats Lycksele som i år går under temat ”den hållbara platsen”. Där kommer han att sia om framtidens internet och ge sina bästa råd hur tillväxthinder kan minskas och hur bästa möjliga företagsklimat kan skapas.

 

Mötesplats Lycksele pågår den 31 maj till den 2 juni på Hotell Lappland i Lycksele. Det är fjärde året som Region Västerbotten arrangerar konferensen som samlar ett stort antal aktörer från offentlig sektor, näringslivet, det civila samhället och akademin.

FB-MPL-2023-1920x1080-1
9
mar
2023

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!
Sidhuvud MPL_2 2022
11
apr
2022

Samverkan om utveckling och framtid 

Nu är anmälan öppen! Årets Mötesplats har fokus på den gröna omställningen och en jämställd, hållbar region.
Rulla till toppen