Kulturstipendiater 2018

Kulturstipendiater uppvaktas

13 mars, 2019
Den 22 maj under Mötesplats Lycksele uppvaktas årets fyra kulturstipendiater.

I samband med Mötesplats Lycksele uppvaktas årets kulturstipendiater under dagsprogrammet den 22 maj. Tre utmärkelser delas ut inom bildkonst dans och teater. En fjärde stipendiat tar emot årets hedersstipendium.

Kulturstipendierna är avsedda att stödja och uppmuntra konstnärligt utvecklingsarbete inom områden som bildkonst, litteratur, musik, teater, dans, film konsthantverk, design och berättande. Stipendierna delas ut till sökande verksamma inom Västerbottens län.

Här kan du läsa mer om årets kulturstipendier

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen