Mäktig innovationsröst på MPL

12 april, 2019
En av årets talare vid Mötesplats Lycksele är Ishtar Touailat, inte bara innovationschef på Tieto utan också en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor.

Ishtar Touailat är innovationschef på Nordens största IT-bolag – Tieto. Sedan 2010 har hon hjälpt kvinnor att starta och driva eget företag. Ishtar har tagit emot en rad utmärkelser och bland annat utnämnts till framtidens kvinnliga ledare, en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor och årets IT-kvinna. Under april blev Ishtar nominerad till Global Women Leader Award.

Hur man bör förhålla sig till utvecklingen och dess omställningskrav på individen har blivit en särskild hjärtefråga för Ishtar Touailat – Framtidens ledarskap och framtidens färdigheter á la Future Skills. Den 22 maj möter vi Ishtar i ett samtal med Elham Pourazar om hur vi stärker Västerbottens innovationskraft och rustar oss för framtiden, konkurrerar gentemot tekniken och håller oss relevanta. Är det verkligen så att vi håller på att bli värdelösa?

Dan Ericsson_1500
23
maj
2023

Samhällsomställningen i norra Sverige är unik

200902 Helene Hellmark Knutsson ny landshövding i Västerbotten
19
maj
2023

Landshövdingen söker målsynergier på Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen