Morgonaktiviteter den 23 maj

16 april, 2019
För dig som är morgonpigg startar konferensens andra dag redan klockan 07:00 med en rad av härliga fysiska aktiviteter att välja mellan.

Under årets Mötesplats Lycksele har vi glädjen att i samarbete med Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna erbjuda hälsosamma morgonaktiviteter till alla deltagare. Aktiviteterna arrangeras av lokala föreningar och det finns något för alla – från dig som bara vill få lite frisk luft, till dig som vill blåsa ur kroppen ordentligt innan frukost.

För att kunna beräkna hur mycket låneutrustning och instruktörer som behövs vill vi att du anmäler dig till aktiviteterna senast måndag 20 maj. Anmälan görs direkt via länkarna invid respektive aktivitet. Där hittar du också mer information om plats och klädval.

Golf
07:00 på Lycksele Golfbana
Anmälan

Ridning
07:00 i entrén på Hotell Lappland
Anmälan

Orientering
07:00 i entrén på Hotell Lappland
Anmälan

Yoga
07:00 i rummet ”Vargen” på Hotell Lappland
Anmälan

Löpträning
07:00 i entrén till Hotell Lappland
Anmälan

Pump
07:00 i Step In lokaler på Grubbgatan 1
Anmälan

Dans
07:00 i rummet ”Björnen” på Hotell Lappland
Anmälan

Beachvolley
07:00 på ”Hawaiiudden”, stranden nedanför Hotell Lapplands parkering
Anmälan

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbansstiftelsen Norrland

mpl_webb
19
mar
2024

Mötesplats Lycksele 2024 – anmälan har öppnat!

Patrik_Rickard
18
mar
2024

Välkommen till Mötesplats Lycksele 2024!

Rulla till toppen