Nordiska artister underhåller

3 maj, 2019
Vid mingelkvällen bjuder norska Arvvas och finlandssvenska Lina Teir på ljuvlig musik.

Arvvas från Norge består av jojkaren Sara Marielle Gaup Beaska och basisten och sångaren Steinar Raknes. Tillsammans skapar de musik som är inspirerad av jazz, jojk och americana. Sara Marielle blandar den gamla jojkstilen med modernare sång. Steinar Raknes är en av Norges främsta jazzbasister, vokalist och låtskrivare. Med sin raspande stämma och nyskapande krumsprång på sin kontrabas är han en orkester i sig. Musiken är vacker, naken och melodisk men samtidig spontan och lekande.

Lina Teir är finlandssvensk och bor i Vasa. Hon sjunger, spelar gttarr och skriver visor, dikter, kolumner, pjäser och blogginlägg. Lina har startat en kampanj som heter ”We see you” och arbetar på olika sätt för mänskliga rättigheter och en etiskt hållbar asylpolitik i Finland.

På bild: Lina Teir

FB-MPL-2023-1920x1080-1
9
mar
2023

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Lycksele 2023

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Lycksele 2023!
Sidhuvud MPL_2 2022
11
apr
2022

Samverkan om utveckling och framtid 

Nu är anmälan öppen! Årets Mötesplats har fokus på den gröna omställningen och en jämställd, hållbar region.
Rulla till toppen