Frida Selander släpper nytt material till Mötesplats Lycksele

12 april, 2021
Artisten Frida Selander spelar in nytt material och framför detta för första gången vid Mötesplats Lycksele den 20 maj.

Artisten Frida Selander släpper nytt material till Mötesplats Lycksele den 20 maj. Under konferensen, som hålls digitalt, uppträder Umeå-artisten med två nya låtar.
Vi är väldigt glada och stolta över att Frida valt Mötesplats Lycksele för att framföra sitt nya material. Mötesplats Lycksele är en kraftsamling för Västerbotten och en arena för diskussion, debatt och kultur om och från Västerbotten.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen