Näringsministern talar vid Mötesplats Lycksele

23 april, 2021
Ibrahim Baylan (S), näringsminister, talar vid Mötesplats Lycksele den 20 maj.

Ibrahim Baylan (S), näringsminister, talar vid Mötesplats Lycksele den 20 maj.

Näringsministern medverkar vid årets Mötesplats Lycksele som i år är digitalt och har temat ”Det hållbara samhället”. Näringsministern kommer att beröra frågor om den nästan explosiva näringslivsutveckling som sker i norra Sverige just nu och med fokus på långsiktig hållbarhet. Region Västerbotten ser det som viktigt att bjuda in regeringen och representanter från riksdagen till Mötesplats Lycksele då den är en av de viktigaste mötesplatser i norra Sverige rörande samverkan och utvecklingsfrågor.

Moderator Elham Pourazar kommer avrunda programpunkten med att ställa frågor till näringsministern. Arrangörerna hoppas att ministerns medverkan kommer ge ytterligare kunskap om vad som ligger framför norra Sverige och regeringens syn på den starka utvecklingen som sker i länet. Region Västerbotten hälsar näringsminister Ibrahim Baylan välkommen till sitt gamla hemlän Västerbotten.

Om Mötesplats Lycksele 2021
Tema: Det hållbara samhället
Datum: 20 maj
Tid: 08.30.12.00
Form: Digitalt
Kostnad: 495kr
Anmälan görs här

Läs mer om Mötesplats Lycksele och programmet här.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen