Corona express- världen efter pandemin

28 april, 2021
Framtidsspana med Kjell A. Nordström och Per Schlingmann vid Mötesplats Lycksele den 20 maj när de föreläser om tiden efter pandemin.

Vid Mötesplats Lycksele den 20 maj föreläser Kjell A. Nordström och Per Schlingmann om tiden efter pandemin.

Kan pandemin ses som en tidsmaskin?Ja, i alla fall om du fråga Kjell A. Nordström och Per Schlingmann. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss däremot bakåt. Men vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår? Under föreläsningen får du svar på dessa och många andra frågor, när Kjell A. Nordström och Per Schlingmann och ger oss inblickar och spaningar kring framtiden.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbanksstiftelsen Norrland

selfie
14
jun
2024

Se föreläsningarna från årets mötesplats 2024

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.32.27
27
maj
2024

Träffa företagarna som är föregångare på plats vid Mötesplats Lycksele

Rulla till toppen