Mötesplats Lycksele 2024 – anmälan har öppnat!

19 mars, 2024

Mötesplats Lycksele samlar de krafter i samhället som vill bidra till en hållbar och stark utveckling i Västerbotten. Genom att dela erfarenheter och ta del av ny kunskap ger vi varandra inspiration och insikter som gynnar vår gemensamma utveckling. Näringslivet, den offentliga sektorn, akademin, civilsamhället och allmänheten – alla är viktiga för att Västerbotten ska vara en attraktiv plats som är världsledande i den hållbara samhällsomvandlingen.

Nu har vi öppnat bokningen för Mötesplats Lycksele 2024.

Datum: 29 maj ‒ 30 maj 2024
Plats: Hotell Lappland, Lycksele
Tema: Västerbotten, föregångare i omställning. Hur höjer vi tempot?
Pris: Early bird 1 395 kr t o m den 15 april, ordinarie pris 1 995 kr
Konferens, kaffe och middag ingår. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas inom din organisation.

Boende: Du bokar och bekostar själv ditt boende. 

Tips på boende i Lycksele:

Hotell Lappland: info@hotelllappland.se, 0950-370 00. Specialpris för deltagare i Mötesplats Lycksele med bokningskoden MPL24.

First Camp Ansia: ansia@firstcamp.se, 0950-100 83

Park Hotell: 0950-661 80

Programmet kommer att annonseras löpande.

”När omställningen ökar takten behöver vi blir fler människor som väljer att leva i norra Sverige. Umeå har som största stad, och urban nod, mycket att erbjuda. Det gör att vi tar ledartröjan när vi flyttar fram positionerna för Västerbotten.”

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör Umeå kommun

”Sparbanksstiftelsen Norrland bär på en viktig uppgift: att främja sparande och bidra till en positiv utveckling i Västerbotten. Vi stödjer projekt och unga människor som gör vår region bättre och mer hållbar. Att delta i Mötesplats Lycksele ger oss möjligheten att visa hur vi kan göra skillnad tillsammans. Det handlar om att skapa starka och hållbara samhällen för framtiden. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och hitta nya vägar för samarbete, ser vi fram emot att tillsammans accelerera den gröna omställningen. Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid för vår region.”

Frida Anundsson, vd Sparbansstiftelsen Norrland

mpl_webb
19
mar
2024

Mötesplats Lycksele 2024 – anmälan har öppnat!

Patrik_Rickard
18
mar
2024

Välkommen till Mötesplats Lycksele 2024!

Rulla till toppen